BOEKEN

Bestelling Boeken

Op onze school bieden we de mogelijkheid voor leerlingen om hun schoolboeken aan te schaffen of te huren via de school zelf. De bestelling van deze boeken vindt plaats tijdens het inschrijvingsproces op onze school. Betalingen worden rechtstreeks aan de school voldaan. De boeken worden op de school geleverd en zullen op de eerste schooldag aan de leerlingen worden uitgereikt. Het is van cruciaal belang dat de factuur voor de boeken vóór de eerste schooldag wordt voldaan, aangezien leerlingen anders hun boeken niet zullen ontvangen. Daarnaast is het essentieel dat leerlingen op de eerste schooldag aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat ze niet achterlopen zonder de benodigde lesmaterialen.

Voor gezinnen die moeite hebben met het betalen van de schoolboekenrekening, bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor gespreide betaling. Voor deze optie is het raadzaam om contact op te nemen met de schooldirectie. We begrijpen dat sommige gezinnen betalingsuitdagingen kunnen ervaren, en in overleg met de directie kan er altijd naar een passende oplossing worden gezocht.

Wat betreft ander schoolmateriaal krijgt elke leerling op de eerste schooldag een schoolagenda, waarvan de kosten worden verrekend via de schoolrekening. Als een rekenmachine vereist is, hebben leerlingen de keuze om er zelf een aan te schaffen. Het is verplicht voor leerlingen om het schooluniform en de schoolturnkledij, inclusief het T-shirt met het schoolembleem, te dragen. Het schooluniform en de schoolturnkledij dienen te worden aangeschaft via de uniform-webshop van de school. Bestellingen worden thuisbezorgd of kunnen op school worden afgehaald.